De Amerikaanse zangeres Katy Perry heeft een contract getekend met de beautygigant Coty. Het bedrijf zal vanaf nu instaan voor de lancering van de parfums van Perry.

Coty en Katy werken momenteel aan een nieuwe geur, maar willen daarnaast ook de bestaande parfums 'Meow' en 'Purr' verder verspreiden. "Ik ben heel enthousiast over de toekomstplannen met Coty, maar ik wil ook blijven focussen op het wereldwijd verspreiden van mijn huidige geuren", zegt Perry tegen WWD.

Purr werd in 2010 gelanceerd, de licentie was toen in handen van Gigantic Parfums. Katy Perry heeft nu gekozen om samen te werken met Coty die ook de parfums van Lady Gaga, Jennifer Lopez en Madonna in handen hebben.

"Katy is origineel en haar unieke aanpak op vlak van muziek en mode zal ons toelaten om onze geuren verder te laten evolueren", zegt Renato Semerari, president van Coty. Er zijn ook mogelijkheden om uit te breiden naar een verzorgingslijn voor huid en haar, maar daarover wil Perry nog niet teveel kwijt. (RDM)

De Amerikaanse zangeres Katy Perry heeft een contract getekend met de beautygigant Coty. Het bedrijf zal vanaf nu instaan voor de lancering van de parfums van Perry. Coty en Katy werken momenteel aan een nieuwe geur, maar willen daarnaast ook de bestaande parfums 'Meow' en 'Purr' verder verspreiden. "Ik ben heel enthousiast over de toekomstplannen met Coty, maar ik wil ook blijven focussen op het wereldwijd verspreiden van mijn huidige geuren", zegt Perry tegen WWD. Purr werd in 2010 gelanceerd, de licentie was toen in handen van Gigantic Parfums. Katy Perry heeft nu gekozen om samen te werken met Coty die ook de parfums van Lady Gaga, Jennifer Lopez en Madonna in handen hebben. "Katy is origineel en haar unieke aanpak op vlak van muziek en mode zal ons toelaten om onze geuren verder te laten evolueren", zegt Renato Semerari, president van Coty. Er zijn ook mogelijkheden om uit te breiden naar een verzorgingslijn voor huid en haar, maar daarover wil Perry nog niet teveel kwijt. (RDM)