Katy Perry brengt vier kleurrijke wimpersetjes uit

Popster Katy Perry lanceert gekleurde nepwimpers. Samen met cosmeticamerk Eylure stelt ze de gloednieuwe lijn ‘Katy Perry Color Pop Lashes By Eylure’ voor.

California girl Katy Perry breidt haar beauty-imperium uit samen met haar favoriet cosmeticamerk Eylure. Ze brengen de gloednieuwe lijn ‘Katy Perry Color Pop Lashes by Eylure’ uit: vier verschillende stijlen die elk een vleugje kleur toevoegen aan jouw ogen. Katy Perry koos paarse, blauwe en pauwgroene tinten voor de wimpersetjes.

Uitgetest

Knack Weekend kreeg de kans om deze nieuwe wimperlijn even uit te testen. Vol nieuwsgierigheid brachten we de wimpers aan die waren gehuld in een explosieve Pop-Art verpakking. De wimpers zijn echt wel vederlicht en de haartjes voelen naturel aan. Dit in tegenstelling tot andere wimpers. De drie kleurextracten zorgen ervoor dat je ogen groot lijken en je natuurlijke oogkleur krijgt een extra boost door de subtiele kleur in de wimpers.

Catwalk-look De nepwimpers zorgen er daadwerkelijk voor dat je ‘superhero lashes’ krijgt; ze zijn volumineus en ideaal om de vijand mee om de tuin te leiden. Voor een gewoon dagje thuis, zijn de Pop Lashes misschien iets te opvallend en een aanbrengstokje in het pakket was wel handig geweest om de wimpers perfect te plaatsen. Een pluspunt is dan weer dat de wimpers herbruikbaar zijn. (YM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content