Katy Perry brengt een vleugje groen in haar kapsel

© Instagram Katy Perry

Deze lente vrolijkt zangeres Katy Perry haar kapsel op met een vleugje groen. Geslaagd?

Deze lente vrolijkt zangeres Katy Perry haar kapsel op met een vleugje groen. Geslaagd?

Katy Perry houdt van experimenteren met de kleur van haar kapsel. Zo is ze niet vies van donkerblauwe of lichtblauwe lokken, een vleugje roos of oranje in haar haar. Voor deze lente koos Katy voor een andere tint: groen. Tot nu toe bleef het allemaal nog redelijk braaf, maar deze groene kleur is echt een stijlbreuk met haar vorige experimenten. Daarom moesten we toch even slikken bij het zien van dit kapsel. Niet omdat het afschuwelijk is, maar omdat het eigenlijk niet lijkt te passen bij de vrolijke persoonlijkheid van Katy. Zelf omschreef ze de kleur als ‘slijmgroen’. Ook niet echt om vrolijk van te worden, toch?

Hoewel we toch even moeten wennen aan dit groen, zijn we ervan overtuigd dat dit weer een zoveelste fase is van Katy Perry en het haar ‘alternatieve’ visie is op een ombré. Binnenkort loopt ze rond met misschien opnieuw roze lokken of babyblauw. Want Katy is een echte kameleon op vlak van haarstijlen.

Katy is de zoveelste celeb die beslist heeft om een drastische kapselswitch door te voeren. Zo kleurde Kristen Stewart haar haren oranje, koos Nicole Richie voor lichtpaars, ging Maggie Gyllenhaal van donkerbruin naar lichtblond en ook Kelly Osbourne ging met de tondeuse aan de slag. De lente doet wat met een mens! (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content