Katie Holmes is niet enkel het gezicht van make-upmerk Bobbi Brown, maar nu lanceert ze ook een eigen collectie voor het merk. Dat schrijft WWD.

De mini-collectie van Katie Holmes komt uit in de herfst en zal bestaan uit een palet met acht kleuren oogschaduw, een borstelset en een mini-oogpotlood. De collectie is gebaseerd op een oud dagboek van Holmes. "Plots kwam ik een oud dagboek tegen waar ik vroeger gek op was. De roze en bruine kleren wou ik graag laten terugkomen in de collectie. Bobbi stond er voor open," aldus Holmes aan WWD. De beelden van de collectie zijn nog niet vrijgegeven.

Katie Holmes werd gebeten door het make-upvirus tijdens haar samenwerking als model voor Bobbi Brown. Aan WWD vertelt Holmes het volgende: "Ik heb genoten van elke minuut van het proces. Bobbi is erg creatief en slim."

Binnen de industrie zijn er bronnen die beweren dat de collectie al snel zo'n 3,5 miljoen euro kon opleveren. Het is nog niet bekend of de collectie ook in België verkrijgbaar zal zijn. (LVR)

Katie Holmes is niet enkel het gezicht van make-upmerk Bobbi Brown, maar nu lanceert ze ook een eigen collectie voor het merk. Dat schrijft WWD. De mini-collectie van Katie Holmes komt uit in de herfst en zal bestaan uit een palet met acht kleuren oogschaduw, een borstelset en een mini-oogpotlood. De collectie is gebaseerd op een oud dagboek van Holmes. "Plots kwam ik een oud dagboek tegen waar ik vroeger gek op was. De roze en bruine kleren wou ik graag laten terugkomen in de collectie. Bobbi stond er voor open," aldus Holmes aan WWD. De beelden van de collectie zijn nog niet vrijgegeven. Katie Holmes werd gebeten door het make-upvirus tijdens haar samenwerking als model voor Bobbi Brown. Aan WWD vertelt Holmes het volgende: "Ik heb genoten van elke minuut van het proces. Bobbi is erg creatief en slim." Binnen de industrie zijn er bronnen die beweren dat de collectie al snel zo'n 3,5 miljoen euro kon opleveren. Het is nog niet bekend of de collectie ook in België verkrijgbaar zal zijn. (LVR)