Een primeur voor Bobbi Brown: voor het eerst poseert een bekend gezicht voor het beautymerk. Dat schrijft de Daily Mail.

Beautymerk Bobbi Brown heeft de campagne vrijgegeven waarin Kate Holmes straalt in 'smokey-eyes' voor het merk. De 34-jarige actrice heeft meteen ook een primeur te pakken: nooit eerder heeft Bobbi Brown namelijk met bekende gezichten gewerkt.

Holmes zou zijn uitgekozen als uithangbord door Bobbi Brown zelf, de oprichtster van het gelijknamige beautymerk. Volgens Brown straalt Holmes natuurlijke schoonheid uit en kunnen veel vrouwen zich met haar identificeren. In een interview met WWD benadrukt Brown dat ze niet voor Holmes gekozen heeft omdat ze bekend is.

Holmes straalt in smokey-eyes met een weelderige bos haar. De jurk die ze draagt is er een van haar eigen modelabel Holmes & Yang.

Komt er ook een Holmes make-upcollectie?

Toen het nieuws bekend werd gemaakt dat Katie Holmes het gezicht zou worden van het merk, werd meteen ook duidelijk gemaakt dat ze zowel muze is als medewerkster. Naar alle waarschijnlijkheid zal de actrice samen met Bobbi Brown werken aan een eigen make-upcollectie. De collectie zal uitgebracht worden in de herfst van dit jaar. (LVR)

Een primeur voor Bobbi Brown: voor het eerst poseert een bekend gezicht voor het beautymerk. Dat schrijft de Daily Mail. Beautymerk Bobbi Brown heeft de campagne vrijgegeven waarin Kate Holmes straalt in 'smokey-eyes' voor het merk. De 34-jarige actrice heeft meteen ook een primeur te pakken: nooit eerder heeft Bobbi Brown namelijk met bekende gezichten gewerkt. Holmes zou zijn uitgekozen als uithangbord door Bobbi Brown zelf, de oprichtster van het gelijknamige beautymerk. Volgens Brown straalt Holmes natuurlijke schoonheid uit en kunnen veel vrouwen zich met haar identificeren. In een interview met WWD benadrukt Brown dat ze niet voor Holmes gekozen heeft omdat ze bekend is. Holmes straalt in smokey-eyes met een weelderige bos haar. De jurk die ze draagt is er een van haar eigen modelabel Holmes & Yang. Komt er ook een Holmes make-upcollectie? Toen het nieuws bekend werd gemaakt dat Katie Holmes het gezicht zou worden van het merk, werd meteen ook duidelijk gemaakt dat ze zowel muze is als medewerkster. Naar alle waarschijnlijkheid zal de actrice samen met Bobbi Brown werken aan een eigen make-upcollectie. De collectie zal uitgebracht worden in de herfst van dit jaar. (LVR)