Het model heeft zich helemaal blootgegeven voor een nieuwe reclamecampagne van het cosmeticamerk St. Tropez.

Kate Moss is een zelfverzekerd model en had er dan ook geen problemen mee om uit de kleren te gaan in een nieuwe reclamecampagne voor zelfbruiner van St. Tropez. De beelden van de campagne laten niets aan de verbeelding over: Kate Moss aan het (indoor) zwembad met niets meer dan een laagje zelfbruiner.

In een interview met St. Tropez vertelt het Britse model dat ze zelf regelmatig zelfbruiner gebruikt. "Ik gebruik producten van dit label sinds de oprichting", aldus Kate Moss. "15 jaar geleden, toen ik voor het eerst naar Ibiza ging, wou ik niet de enige witte persoon zijn op het strand, dus gebruikte ik zelfbruiner."

Of Kate Moss een grote fan is van zelfbruiner valt natuurlijk te betwijfelen, al weten we wel zeker dat ze geen problemen heeft om haar lichaam te tonen in campagnes. Zo stond ze eerder al naakt op magazinecovers, kalenders, modereportages en reclamecampagnes. En dan zijn er ook nog de geruchten dat ze binnenkort wel eens op de cover van Playboy zou kunnen staan. (LVR)

Het model heeft zich helemaal blootgegeven voor een nieuwe reclamecampagne van het cosmeticamerk St. Tropez. Kate Moss is een zelfverzekerd model en had er dan ook geen problemen mee om uit de kleren te gaan in een nieuwe reclamecampagne voor zelfbruiner van St. Tropez. De beelden van de campagne laten niets aan de verbeelding over: Kate Moss aan het (indoor) zwembad met niets meer dan een laagje zelfbruiner. In een interview met St. Tropez vertelt het Britse model dat ze zelf regelmatig zelfbruiner gebruikt. "Ik gebruik producten van dit label sinds de oprichting", aldus Kate Moss. "15 jaar geleden, toen ik voor het eerst naar Ibiza ging, wou ik niet de enige witte persoon zijn op het strand, dus gebruikte ik zelfbruiner." Of Kate Moss een grote fan is van zelfbruiner valt natuurlijk te betwijfelen, al weten we wel zeker dat ze geen problemen heeft om haar lichaam te tonen in campagnes. Zo stond ze eerder al naakt op magazinecovers, kalenders, modereportages en reclamecampagnes. En dan zijn er ook nog de geruchten dat ze binnenkort wel eens op de cover van Playboy zou kunnen staan. (LVR)