De Hertogin van Cambridge gebruikt de 'slimming en sculpting skin cream' van Karin Herzog om haar lichaam weer in vorm te krijgen na de zwangerschap. Dat schrijft de Telegraph.

Vergeet korsetten, een personal trainer of een streng dieet; Kate Middleton gebruikt een duo van crèmes op terug in vorm te komen. De crèmes van Karin Herzog kosten 64 euro helpen de Hertogin om weer haar 'oude' lichaam terug te krijgen.

Kate Middleton gebruikt deze crèmes al van tijdens haar zwangerschap en blijft deze ook na haar zwangerschap gebruiken. Ze is al langer fan van dit Zwitserse merk, Karin Herzog, maar ze is niet de enige die dit product gebruikt om weer in vorm te komen. Ook Victoria Beckham en Uma Thurman gebruikten deze crèmes na de geboorte van hun kinderen.

Karin Herzog zegt dat de 'Silhouette and Tonus B12-crème', de crème die de Hertogin gebruikt, ervoor zorgt dat er een vermindering is in omtrek van dijen en billen wanneer je de crèmes samen gebruikt en regelmatig aanbrengt. (LVR)

De Hertogin van Cambridge gebruikt de 'slimming en sculpting skin cream' van Karin Herzog om haar lichaam weer in vorm te krijgen na de zwangerschap. Dat schrijft de Telegraph. Vergeet korsetten, een personal trainer of een streng dieet; Kate Middleton gebruikt een duo van crèmes op terug in vorm te komen. De crèmes van Karin Herzog kosten 64 euro helpen de Hertogin om weer haar 'oude' lichaam terug te krijgen. Kate Middleton gebruikt deze crèmes al van tijdens haar zwangerschap en blijft deze ook na haar zwangerschap gebruiken. Ze is al langer fan van dit Zwitserse merk, Karin Herzog, maar ze is niet de enige die dit product gebruikt om weer in vorm te komen. Ook Victoria Beckham en Uma Thurman gebruikten deze crèmes na de geboorte van hun kinderen. Karin Herzog zegt dat de 'Silhouette and Tonus B12-crème', de crème die de Hertogin gebruikt, ervoor zorgt dat er een vermindering is in omtrek van dijen en billen wanneer je de crèmes samen gebruikt en regelmatig aanbrengt. (LVR)