De Britten hebben voor de tweede achtereenvolgende keer Kate Middleton gekozen als beautyicoon van het jaar. Haar looks inspireren veel vrouwen. Dat schrijft Daily Mail. De verkiezing van 'beauty van het jaar' wordt georganiseer door de Britse drogisterijketen Superdrug. Ze ondervragen 2000 vrouwen naar hun favoriete 'beautyqueen'. Kate Middleton kreeg maar liefst 27 procent van de stemmen en wint daarmee de titel van 'beautyicoon 2012'.

'Het Kate-effect is springlevend en dat is duidelijk te merken aan de verkochte beautyproducten', zegt Nicola Wing van Superdrug. 'Haar roze nagellak, donkere eyeliner en mooi verzorgde bruine lokken zijn een inspiratie voor veel vrouwen'.

Ook de zus van Kate, Pippa Middleton, staat op de vijfde plaats in de lijst. Andere beroemdheden die een plekje in de lijst wisten te bemachtigen zijn onder meer Jessie J, Rihanna en Cheryl Cole. Verdwenen uit de lijst: Lady Gaga, Emma Watson en Keira Knightly.

De neus van Kate

Kate gebruikt make-up die haar natuurlijke pluspunten naar voren brengt en versterkt. Haar looks ogen natuurlijk en verzorgd. Dat zet haar natuurlijke schoonheid extra in de verf. En ook die natuurlijke looks van Kate inspireren. Zo is de neus van Kate Middleton de 'favoriet' bij de plastische chirurg.

Steeds meer vrouwen nemen een foto mee van de Hertogin van Cambridge naar de plastische chirug. Volgens hen heeft zij namelijk de perfecte neus. De vraag naar Kate's neusje is verdriedubbeld. Dat meldt The Sun. (LVR)

De Britten hebben voor de tweede achtereenvolgende keer Kate Middleton gekozen als beautyicoon van het jaar. Haar looks inspireren veel vrouwen. Dat schrijft Daily Mail. De verkiezing van 'beauty van het jaar' wordt georganiseer door de Britse drogisterijketen Superdrug. Ze ondervragen 2000 vrouwen naar hun favoriete 'beautyqueen'. Kate Middleton kreeg maar liefst 27 procent van de stemmen en wint daarmee de titel van 'beautyicoon 2012'. 'Het Kate-effect is springlevend en dat is duidelijk te merken aan de verkochte beautyproducten', zegt Nicola Wing van Superdrug. 'Haar roze nagellak, donkere eyeliner en mooi verzorgde bruine lokken zijn een inspiratie voor veel vrouwen'. Ook de zus van Kate, Pippa Middleton, staat op de vijfde plaats in de lijst. Andere beroemdheden die een plekje in de lijst wisten te bemachtigen zijn onder meer Jessie J, Rihanna en Cheryl Cole. Verdwenen uit de lijst: Lady Gaga, Emma Watson en Keira Knightly. De neus van Kate Kate gebruikt make-up die haar natuurlijke pluspunten naar voren brengt en versterkt. Haar looks ogen natuurlijk en verzorgd. Dat zet haar natuurlijke schoonheid extra in de verf. En ook die natuurlijke looks van Kate inspireren. Zo is de neus van Kate Middleton de 'favoriet' bij de plastische chirurg. Steeds meer vrouwen nemen een foto mee van de Hertogin van Cambridge naar de plastische chirug. Volgens hen heeft zij namelijk de perfecte neus. De vraag naar Kate's neusje is verdriedubbeld. Dat meldt The Sun. (LVR)