Karoline Herfurth voor Jil Sander

De Duitse actrice is het gezicht van de nieuwe damesgeur.

De Duitse actrice Karoline Herfurth, bekend van onder meer ‘Perfume: The Story of a Murderer’, gaat samenwerken met het Duitse merk Jil Sander. De actrice staat model voor de nieuwe damesgeur die in september gelanceerd wordt in Europa.

Herfurth zegt vereerd te zijn dat ze het gezicht is voor het nieuwe Jil Sander parfum. “Ik rook de geur vanaf het eerste moment graag en vind het heerlijk om hem te dragen”.

Ook Françoise Mariez, van Coty Prestige, grondlegger van de moderne geurenindustrie, is lyrisch over de keuze voor Herfurth: “Karoline Herfurth is de perfecte keuze voor de nieuwe Jil Sander geur. Ze laat de emoties van een echte vrouw op een heel natuurlijke, maar toch sensuele wijze zien”.

Herfurth is een up-and-coming Duitse ster, die furore maakte met het internationaal veelbesproken ‘Perfume: The Story of a Murder’. Verder speelde ze ook een bijrol in het bekroonde ‘The Reader’, waarvoor Kate Winslet een Oscar won. Herfurth doet het zeker ook niet slecht op eigen bodem: ze won de ‘Bayrische Filmprijs 2009’ en de ‘Preis der deutschen Filmkritrik’ voor haar rol in ‘Im Winter ein Jahr’.

Karoline Herfurth is vanaf september 2011 zowel in de tv-spot als in de printcampagne voor de nieuwe Jil Sander geur te zien.

Lieselot Moerkerke

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content