Kapsels met een hoog sterrengehalte

Het Britse haarverzorgingmerk Charles Worthington lanceert VIP stylingproducten, zodat iedereen zich thuis een ster kan wanen.

Een spetterend fifties-kapsel als Katherine Heigl, gedurfd kort als Natalie Portman of stijlvol lang als Reese Witherspoon? Vanaf nu geen duur bezoekje meer aan de kapper, maar doe-het-zelf in de badkamer. Het Britse haarverzorgingmerk Charles Worthington lanceert VIP stylingproducten. Worthington sloot een deal met de ‘British Academy Film Awards’ (BAFTA), die zondag werden uitgereikt in London. Worthington verzorgde de kapsels van de sterren. Nu kan iedereen thuis aan de slag om zelf een ‘rode loper-kapsel’ te creÔren.

Twaalf nieuwe producten onder de naam ‘VIP Results’ komen eind deze maand in de Britse winkels. De producten maken deel uit van het ‘Salon Shine Results’-gamma. Op de website zijn de foto’s van de sterren terug te vinden, inclusief de werkwijze om de onberispelijke kapsels te imiteren met de juiste producten. Nu kan iedereen volgens Worthington als een ster gaan paraderen. De producten komen bij ons niet in de winkels, maar de foto’s en de handleidingen op de site helpen u al een stuk op weg.

Annelien Boens

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content