Justin Bieber verwent vrouwelijke fans

Het 17-jarige popsterretje Justin Bieber brengt zijn eerste vrouwenparfum op de markt.

Bieber zet zijn eerste stapjes in de beautywereld en dat doet hij niet met een stoere mannengeur, maar wel met ‘Someday’, een vrouwenparfum met als hoofdaroma “fruity gourmand”.

Niets zo aantrekkelijk als een moderne man die in contact staat met zijn vrouwelijke zijde en dat heeft de jonge Bieber maar al te goed begrepen. Zo kreeg de flacon een “touch of Bieber” aangemeten, met als rechtstreeks gevolg een hartvormige bloemendop waaraan afneembare bedeltjes bengelen. En ook met de naam ‘Someday’ geeft Bieber zijn jonge fans een hoopvol schouderklopje naar een mooie toekomst waarin al hun dromen werkelijkheid worden.

Biebers wereld Voor Bieber was zijn vrouwenparfum een logische keuze: “Laten we eerlijk zijn, de manier waarop een meisje ruikt is heel belangrijk voor een jongen. Ik heb zo’n intense connectie met mijn fans, dat een geur ontwerpen waar ik verzot op ben nog een manier is om hun dichter bij mijn wereld te brengen.”, vertelt Bieber aan modemagazine WWD.

Het beautygamma zal worden verspreid in de Verenigde Staten en bestaat uit een eau de parfum (25 euro voor 30 ml tot 38 euro voor 100 ml), hairspray (14 euro) en een body lotion voor 17 euro. Een kleine prijs, als u het ons vraagt, om net dat stapje dichter te komen bij de leefwereld van Justin Bieber.

Vincent Fobelets

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content