Jour/Né brengt de show in modeshow naar PFW: paaldansende modellen en heel veel glitters

Backstage bij Jour/Né © LP

Make-upartieste Lyne Desnoyers va M.A.C heeft vroeger nog gewerkt voor het cabarettheater Crazy Horse in Parijs en is dus erg verheugd om de modellen van een overtuigende performancelook te voorzien. Ze legt uit dat de modellen een erg vrouwelijke, vrolijke en krachtige look hebben gekregen om het cabaret te weerspiegelen. ‘Danseressen krijgen altijd wat meer make-up dan we in het dagelijks leven zouden dragen. Dat komt omdat de expressie op hun gezicht benadrukt moet worden’, aldus Lyne Desnoyers.

De modellen/danseressen kregen sexy rode lippen aangemeten met de Retro Matte Liquid Lipcolour van M.A.C in de toepasselijke kleur ‘Dance With Me’. De look wordt afgewerkt met valse wimpers, zilveren glitters en ‘Haute & Naughty’ mascara.

Geen klassieke catwalk voor Jour/Né, maar een cabaretpodium. De show werd opgedeeld in verschillende momenten van de week. De ontwerpers van het Parijse modelabel ontwerpen namelijk stuks voor zowel overdag als ’s avonds. De danseressen gaven het beste van zichzelf en toonden hoe de looks van Jour/Né op een zondagochtend, een doordeweekse dag of een wilde zaterdagavond gedragen kunnen worden.

Een leuk detail: Jour/Né werkt enkel samen met Europese producenten om de kwaliteit te bewaren. Zo weten we als klant ook meteen dat er geen slaven- of kinderarbeid aan te pas is gekomen. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content