Ontwerper Giorgio Armani heeft Amerikaans acteur Josh Hartnett (29) weten te strikken als gezicht voor zijn nieuwe mannenparfum. "Emporio Armani Diamonds for Men" wordt eind juni voorgesteld tijdens de Men's Fashion Week in Milaan.

"Ik bewonder Josh Hartnett al geruime tijd en hij vertegenwoordigt één van de meest getalenteerde acteurs van zijn generatie", zegt Giorgio Armani. "Zowel op als naast het scherm heeft hij een magnetische charme en charisma".

Hartnett is onder andere bekend van films als Virgin Suicide (2000), Pearl Harbor (2001) en The Black Dahlia (2006). Hij stond eerder al model voor modemerk Tommy Hilfiger en werd ooit verkozen als meest sexy man jonger dan 21.

Emporio Armani Diamonds For Men is te koop vanaf augustus.

Ann Heylens


www.armani.com

Ontwerper Giorgio Armani heeft Amerikaans acteur Josh Hartnett (29) weten te strikken als gezicht voor zijn nieuwe mannenparfum. "Emporio Armani Diamonds for Men" wordt eind juni voorgesteld tijdens de Men's Fashion Week in Milaan."Ik bewonder Josh Hartnett al geruime tijd en hij vertegenwoordigt één van de meest getalenteerde acteurs van zijn generatie", zegt Giorgio Armani. "Zowel op als naast het scherm heeft hij een magnetische charme en charisma". Hartnett is onder andere bekend van films als Virgin Suicide (2000), Pearl Harbor (2001) en The Black Dahlia (2006). Hij stond eerder al model voor modemerk Tommy Hilfiger en werd ooit verkozen als meest sexy man jonger dan 21. Emporio Armani Diamonds For Men is te koop vanaf augustus. Ann Heylens www.armani.com