Het Belgische merk Les Couleurs de Noir maakt make-up voor apotheken. Maar hun producten zijn niet enkel huidvriendelijk, ze willen natuurlijk ook aantrekkelijke producten op de markt brengen. Nu lanceren ze hun 'Soft Fusion Lip Balm', een lippenstift in 4 mooie kleuren.

De huid van je lippen is uiterst dun én dus heel erg kwetsbaar. Aangezien je lippen niet beschikken over een natuurlijke beschermlaag is het dus niet verwonderlijk dat ze snel uitdrogen. Nadat Les Couleurs de Noir ook al huidvriendelijke oogproducten op de markt bracht, richt het merk zich nu ook op 'kissable lips' met de 'Soft Fusion Lip Balm'.

De lichtgekleurde lippenstift heeft een erg licht textuur. Het product geeft niet enkel kleur aan je lippen, maar het geeft ze ook een enorme boost. De jojoba en karitéboter zorgen voor een voedend en hydraterend effect. De vitamine E verhindert dan op zijn beurt dat je lippen vervroegd gaan verouderen. (AB)

Les Couleurs de Noir, Soft Fusion Lip Balm (4 kleuren), 14.90 euro/stuk

Het Belgische merk Les Couleurs de Noir maakt make-up voor apotheken. Maar hun producten zijn niet enkel huidvriendelijk, ze willen natuurlijk ook aantrekkelijke producten op de markt brengen. Nu lanceren ze hun 'Soft Fusion Lip Balm', een lippenstift in 4 mooie kleuren.De huid van je lippen is uiterst dun én dus heel erg kwetsbaar. Aangezien je lippen niet beschikken over een natuurlijke beschermlaag is het dus niet verwonderlijk dat ze snel uitdrogen. Nadat Les Couleurs de Noir ook al huidvriendelijke oogproducten op de markt bracht, richt het merk zich nu ook op 'kissable lips' met de 'Soft Fusion Lip Balm'.De lichtgekleurde lippenstift heeft een erg licht textuur. Het product geeft niet enkel kleur aan je lippen, maar het geeft ze ook een enorme boost. De jojoba en karitéboter zorgen voor een voedend en hydraterend effect. De vitamine E verhindert dan op zijn beurt dat je lippen vervroegd gaan verouderen. (AB) Les Couleurs de Noir, Soft Fusion Lip Balm (4 kleuren), 14.90 euro/stuk