Jo Malone lanceert Blackberry & Bay

Het Londense luxelifestylemerk stelde in Brussel zijn nieuwe geur voor.

Het Londense luxelifestylemerk Jo Malone stelde in Brussel zijn nieuwe geur voor. Blackberry & Bay is het parfum van de onschuld en brengt je terug naar je kindertijd.

Het Londense huis is sinds zijn start in 1994 een begrip in de parfumwereld. Ondertussen worden hun producten wereldwijd in 29 landen verkocht. Jo Malone staat garant voor een persoonlijke aanpak en topkwaliteit. Chris Wyatt: “Een geur brengt je terug naar het verleden en Blackberry & Bay doet terugdenken aan een typische Engelse dag in de herfst op het platteland.” “Een geur moet intiem blijven. Deze geur is fris en fruitig, zonder te zoet te zijn en blijft hangen zonder te zwaar te zijn”, gaat Chris verder.

Fabrice Pellegrin is de neus en de bedenker van de nieuwe geur en ging zelf braambessen plukken om de geur volledig te vatten. De fruitige geur komt van het intens braambessensap, gemengd met pompelmoes en versgeplukte laurierbladen. Het geheel krijgt een zachte toets dankzij de toevoeging van vetiver en cederhout. De geur is zowel voor mannen als voor vrouwen.

“Wie de geur een beetje mannelijker wil maken, kan het mengen met een vleugje Lime Basil & Mandarin. Voor een vrouwelijke toets, kan je Nectarine Blossom & Honey toevoegen”, zegt Chris Wyatt, Head of Education bij Jo Malone London. “Onze producten hebben niet echt een specifieke doelgroep. In onze winkels komen jonge en oudere klanten, maar allemaal zijn ze gepassioneerd door lekkere geuren”, aldus Chris Wyatt.

Bij Jo Malone draait alles om de geur, zo geven de namen de hoofdnoten van het parfum weg en wordt er niet gewerkt met bekende modellen. Dat is ook duidelijk te merken op de promofoto van Blackberry & Bay waarbij broer en zus – ook in real life zijn ze broer en zus – poseren met het parfum en enkele braambessen op een typische Engelse herfstdag. In totaal zijn er 25 parfums, maar die kunnen gecombineerd worden zodat er meer dan 250 persoonlijke geuren zijn. Naast parfums heeft Jo Malone op basis van hun geurenpallet ook basiskaarsen, geurstokjes, diffusers en bodylotions op de markt gebracht. (RDM)

De collectie is verkrijgbaar vanaf september 2012. In België zijn de producten van Jo Malone enkel verkrijgbaar in het Brusselse Senteurs d’Ailleurs.

Eau de cologne Blackberry & Bay (30 ml): 46 euro

Eau de cologne Blackberry & Bay (100 ml): 92 euro

Lichaamscrème Blackberry & Bay 175 ml: 61 euro

Lichaams-en handzeep Blackberry & Bay 250 ml: 40 euro

Geurkaars Blackberry & Bay 200 g: 50 euro

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content