Jin Soon Choi is een icoon in de beautysector. Ze heeft al ontelbare modeshows en fotoshoots verzorgd met haar nagellakexpertise. Nu brengt ze eindelijk haar eigen collectie uit.

De collectie JINsoon bestaat uit twee lijnen: De Quintessential Collection bestaat uit kleuren die elke zichzelfrespecterende vrouw zou moeten bezitten. De A La Mode Collection is de meer trend gebonden lijn, die iets meer extravagante kleuren bevat.

De namen van de kleurtjes zijn bedacht door twee vriendinnen van Jin Soon, die toevallig ook topmodellen zijn. Zo bedacht Karlie Kloss de naam 'Debonair' en kwam Coco Rocha met de naam 'Rhapsody'. De lijn zal vanaf september beschikbaar zijn voor 18 dollar per flesje in alle Sephora winkels. (RDM)

Jin Soon Choi is een icoon in de beautysector. Ze heeft al ontelbare modeshows en fotoshoots verzorgd met haar nagellakexpertise. Nu brengt ze eindelijk haar eigen collectie uit. De collectie JINsoon bestaat uit twee lijnen: De Quintessential Collection bestaat uit kleuren die elke zichzelfrespecterende vrouw zou moeten bezitten. De A La Mode Collection is de meer trend gebonden lijn, die iets meer extravagante kleuren bevat. De namen van de kleurtjes zijn bedacht door twee vriendinnen van Jin Soon, die toevallig ook topmodellen zijn. Zo bedacht Karlie Kloss de naam 'Debonair' en kwam Coco Rocha met de naam 'Rhapsody'. De lijn zal vanaf september beschikbaar zijn voor 18 dollar per flesje in alle Sephora winkels. (RDM)