De Amerikaanse actrice leent haar gezicht én haar haren aan de beautyproducten van Braun als gloednieuwe merkambassadrice, meldt Glamour.

De lokken van de 32-jarige actrice zien er elke keer opnieuw glanzend gezond uit. Binnenkort zullen we ze dus nog meer zien in de tv-, magazine- en onlinecampagnes van het elektromerk. Bij Braun zijn ze alvast in de wolken met hun nieuwe ambassadrice.

'Jessica Alba is een sterke, gepassioneerde vrouw. Ze is de perfecte ambassadrice om te praten over de rol van schoonheid en onze producten in het helpen van vrouwen om zich op hun best te voelen', klinkt het. Ook kijk ze op naar haar talenten én de moeilijke opdracht om een drukke acteercarrière met een gezin te combineren. (AB)

De Amerikaanse actrice leent haar gezicht én haar haren aan de beautyproducten van Braun als gloednieuwe merkambassadrice, meldt Glamour. De lokken van de 32-jarige actrice zien er elke keer opnieuw glanzend gezond uit. Binnenkort zullen we ze dus nog meer zien in de tv-, magazine- en onlinecampagnes van het elektromerk. Bij Braun zijn ze alvast in de wolken met hun nieuwe ambassadrice. 'Jessica Alba is een sterke, gepassioneerde vrouw. Ze is de perfecte ambassadrice om te praten over de rol van schoonheid en onze producten in het helpen van vrouwen om zich op hun best te voelen', klinkt het. Ook kijk ze op naar haar talenten én de moeilijke opdracht om een drukke acteercarrière met een gezin te combineren. (AB)