Jennifer Aniston lanceert eigen shampoo in België

Hét haaricoon van de afgelopen decennia heeft haareigen shampoolijn Living Proof gelanceerd in België. De berichten uit landen waar het product al langer bestaat, zijn alvast veelbelovend.

Het begon in 2011, toen Jennifer Aniston tijdens het draaien van een film in het immer vochtige North Carolina een fles Living Proof aangeboden kreeg. Ze was zo tevreden over het goedje dat ze geïntrigeerd naar de laboratoria waar het werd gebrouwen trok en er zichzelf niet enkel aanbood als gezicht van het merk, maar ook nog eens inkocht in het bedrijf.

Enkele jaren daarvoor had Robert Langer, wereldbefaamd op vlak van moleculenonderzoek, namelijk een shampoo ontwikkeld op basis van de resultaten in zijn laboratorium. Hij bracht een vuilafstotende en een volume creërende molecule samen in wat hij Living Proof doopte. De shampoo bevat dus geen parabenen of erger nog: siliconen, die vuil aantrekken maar toch in tal van shampoos uit de supermarkt zitten.

Jennifer Aniston en haar stylist Chris McMillan
Jennifer Aniston en haar stylist Chris McMillan© Instagram

Met Living Proof krijgt je haar een stimulans waardoor het natuurlijk afwerend schild sterker wordt. Het gevolg? Gezonder haar dat bovendien minder vaak gewassen moet worden. Of dat ook echt zo is, zullen we de komende dagen proefondervindelijk onderzoeken.

De shampoo is vanaf morgen te verkrijgen in het betere kapsalon.

(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content