Amy Schumer, die ook op de indrukwekkende Pirelli-kalender prijkt, heeft een duidelijk verhaal. 'We zijn allemaal verschillend, maar allemaal schoon. Laten we geen tijd verspillen door ons zorgen te maken over hoe we eruit zien', liet ze weten op Twitter.

Ook haar onderschrift bij het posten van haar Pirelli-foto maakte indruk. Ongeacht hoe hard je je best doet om er op een bepaalde manier uit te zien, je zal commentaar krijgen. Voor de ene zie je er perfect uit, een ander zal oordelen dat je te dik of te dun bent.

Beautiful, gross, strong, thin, fat, pretty, ugly, sexy, disgusting, flawless, woman. Thank you Annie Leibovitz!

Posted by Amy Schumer on maandag 30 november 2015
Amy Schumer, die ook op de indrukwekkende Pirelli-kalender prijkt, heeft een duidelijk verhaal. 'We zijn allemaal verschillend, maar allemaal schoon. Laten we geen tijd verspillen door ons zorgen te maken over hoe we eruit zien', liet ze weten op Twitter.Ook haar onderschrift bij het posten van haar Pirelli-foto maakte indruk. Ongeacht hoe hard je je best doet om er op een bepaalde manier uit te zien, je zal commentaar krijgen. Voor de ene zie je er perfect uit, een ander zal oordelen dat je te dik of te dun bent.