Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een dieet van. Nu duikt het weerwolfdieet op waarbij je op specifieke momenten, afhankelijk van de maanstand, bepaalde sapjes moet drinken.

Met fans als actrice Demi Moore en popster Madonna heeft het weerwolfdieet ook al weer enkele sterren geïnspireerd. De celebs zijn er natuurlijk als de kippen bij om een nieuw dieet te testen. Volgens het lifestyleblad Grazia is het dieet echt aan een opmars bezig. Het is gebaseerd op het idee dat de maan effect heeft op het water in ons lichaam, net zoals de maan invloed heeft op de getijden van zeeën en oceanen.

Wie het dieet volgt, moet op welbepaalde tijdstippen zuiveringssapjes drinken. Onder meer op het moment van volle maan, nieuwe maan of de start van een nieuwe maanstand. Op deze momenten is de invloed van de maan op water het grootst en zouden de toxische stoffen dankzij de sapjes sneller het lichaam verlaten. Met gewichtsverlies tot gevolg. Een nieuw vreemd dieet dus, laten we het daar op houden. (AB)

Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een dieet van. Nu duikt het weerwolfdieet op waarbij je op specifieke momenten, afhankelijk van de maanstand, bepaalde sapjes moet drinken.Met fans als actrice Demi Moore en popster Madonna heeft het weerwolfdieet ook al weer enkele sterren geïnspireerd. De celebs zijn er natuurlijk als de kippen bij om een nieuw dieet te testen. Volgens het lifestyleblad Grazia is het dieet echt aan een opmars bezig. Het is gebaseerd op het idee dat de maan effect heeft op het water in ons lichaam, net zoals de maan invloed heeft op de getijden van zeeën en oceanen.Wie het dieet volgt, moet op welbepaalde tijdstippen zuiveringssapjes drinken. Onder meer op het moment van volle maan, nieuwe maan of de start van een nieuwe maanstand. Op deze momenten is de invloed van de maan op water het grootst en zouden de toxische stoffen dankzij de sapjes sneller het lichaam verlaten. Met gewichtsverlies tot gevolg. Een nieuw vreemd dieet dus, laten we het daar op houden. (AB)