In New York heeft een vrouw zich laten opereren om een juweeltje in het sclera van het oog te laten plaatsen. Dit is het witte gedeelte naast de iris. Kostenplaatje: 3000 dollar.

Is een juweel in je oog de laatste nieuwe trend op vlak van schoonheid en mode? Een vrouw uit New York denkt alvast van wel. Zo liet ze een permanent juweel aanbrengen in haar oog. Dit gebeurde via een kleine operatie, de gloednieuwe procedure heet 'Safe Sight Jewellery', om het platinum-juweel vast in het oog aan te brengen. De procedure bestond al langer in Europa en Los Angeles, maar in New York werd dit soort van operatie nooit eerder toegepast. Hoewel er volgens de dokter die de operatie uitvoerde geen gevaar is voor de patiënt, denken veel andere medici daar anders over.

Naar eigen zeggen liet ze het oog-juweel plaatsen om zich te kunnen onderscheiden van andere mensen en de vrouw wou iets 100 procent uniek. Laat ons zeggen dat ze daar wel in geslaagd is. Zou het ook iets voor u zijn? (LVR)

In New York heeft een vrouw zich laten opereren om een juweeltje in het sclera van het oog te laten plaatsen. Dit is het witte gedeelte naast de iris. Kostenplaatje: 3000 dollar. Is een juweel in je oog de laatste nieuwe trend op vlak van schoonheid en mode? Een vrouw uit New York denkt alvast van wel. Zo liet ze een permanent juweel aanbrengen in haar oog. Dit gebeurde via een kleine operatie, de gloednieuwe procedure heet 'Safe Sight Jewellery', om het platinum-juweel vast in het oog aan te brengen. De procedure bestond al langer in Europa en Los Angeles, maar in New York werd dit soort van operatie nooit eerder toegepast. Hoewel er volgens de dokter die de operatie uitvoerde geen gevaar is voor de patiënt, denken veel andere medici daar anders over. Naar eigen zeggen liet ze het oog-juweel plaatsen om zich te kunnen onderscheiden van andere mensen en de vrouw wou iets 100 procent uniek. Laat ons zeggen dat ze daar wel in geslaagd is. Zou het ook iets voor u zijn? (LVR)