Instant schoonheid

Bij Instant Spa kan u zonder afspraak terecht voor een schoonheidsbehandeling. Na Leuven opent nu ook een filiaal in Antwerpen.

In veel kapsalons hoeft u al lang geen afspraak meer te maken. Maar wie een massage of ontharing wil, moet daar toch meestal even vooraf aan denken en de telefoon nemen. Niet zo in Leuven. Daar kan u sinds anderhalf jaar zonder afspraak binnenwandelen in de Instant Spa aan de Bondgenotenlaan. Het concept is een succes. Tijd dus voor uitbreiding. Op 22 augustus opent een tweede filiaal in hartje Antwerpen.

De Instant Spa biedt zowat het hele gamma aan wellness -en schoonheidsbehandelingen – van manicure tot figuurcorrectie. Volgens Erik Hachmang, die het ‘last minute’ schoonheidsinstituut in Antwerpen zal runnen, loopt beauty zonder afspraak als een trein. “Het stelt eigenlijk nooit organisatorische problemen”, zo zegt hij aan weekend.be. “Het is integendeel veel makkelijker zonder afspraak. We hebben dan ook zowel in Leuven als Antwerpen voldoende cabines en er staan voortdurend een viertal mensen klaar. Daardoor zijn er nooit lange wachttijden.”

Trendsetter.
Instant Spa is een idee van Bodycentrum, een stille trendsetter in de wellnesssector. Het ging als eerste in BelgiÔin zee met crystal clear (microdermabrasie met micro-kristallen) en introduceerde hier topverzorgingsproducten als Dermalogica en 4Voo. Bodycentrum bood ook als eerste de gelaatsbehandelingen van Reneve Mesopor aan, de hofleverancier van het koningshuis van Monaco.

Ann Heylens.

Instant Spa, Bondgenotenlaan 84, Leuven/ Schrijnwerkersstraat 12, Antwerpen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content