Instagramaccount helpt een handje: ‘Zou deze lipstickkleur mij ook staan?’

© Instagram Willitlookgoodonmetho

Vaak overweldigd wanneer je de eindeloze kleurenrij lipsticks in de parfumerie ziet? Geen idee welke kleuren jou zouden staan en biedt je hand geen soelaas? Bekijk dan zeker deze Instagramaccount!

Mijn Photostream bevat honderden kiekjes van lipstickkontjes, tubes die ik gretig uit de klauwen van vriendinnen griste omdat de kleur hen zo waanzinnig goed stond dat ik MOEST weten hoe ik me er zelf eentje kon aanschaffen. Jammer genoeg heeft zelfs de correcte tint kopiëren foute gevolgen gehad vanwege de simpele oorzaak dat ik en vriendin X, Y of Z niet dezelfde ondertoon in onze huid en haren hebben.

De Instagramaccount Will It Look Good On Me Tho’ kanaliseert dat probleem via de twee vriendinnen Pia en Michelle. Pia heeft een donkere huid met donker haar, terwijl Michelles gezicht bleek is, bezaaid met sproetjes en omkaderd wordt door blonde lokken. Samen proberen ze verschillende lipsticktinten uit om te laten zien hoe sommige kleuren totaal veranderen bij de andere persoon, al focussen ze vooral op lipsticks die bij beide meisjes mooi zijn. Zo kan je er vanop aan dat de kleur waarschijnlijk ook jou goed zal staan. Extra fijn? De vriendinnen testen niet enkel het klassieke rood of het trendy nude, maar gaan ook voor gewaagde kleuren als paars, groen en donkerblauw. Follow!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content