De eerste beelden van Sky Ferreira als gezicht van Redken, het professionele haarverzorgingsbedrijf, zijn vanaf nu te bewonderen. Haar veranderende (haar)stijl was voor Redken een grote bron van inspiratie.

Sky Ferreira, een Amerikaanse muzikante, model en dj, is niet enkel het gezicht of stylingmuze van de nieuwe campagne van Redken, maar ze was ook een bron van inspiratie voor het label van haarverzorgingsproducten. Zo verandert ze vaak van kapsel. Zo gaat ze van platinablond naar donkerbruin in combinatie met blonde wenkbrauwen. Ook van een streepje roze in haar lokken is Sky niet vreemd. "Sky is de perfecte keuze voor Redken," aldus Shane Wolf, General Manager bij Redken. "Ze heeft een ongelofelijke spirit en een heel eigen stijl."

Het feit dat ze haar eigen stijl heeft, maar ook dikwijls van stijl verandert, inclusief kapsel, zal Redken zeker ook wel aangesproken hebben. Zo is het label van mening dat je jezelf én je look steeds moet heruitvinden en niet ter plekke moet blijven trappelen. De producten, waarvan Sky het gezicht is, worden in maart 2014 gelanceerd.

Bekijk hier ook het bijhorende filmpje van Sky Ferreira voor Redken:

(LVR)

De eerste beelden van Sky Ferreira als gezicht van Redken, het professionele haarverzorgingsbedrijf, zijn vanaf nu te bewonderen. Haar veranderende (haar)stijl was voor Redken een grote bron van inspiratie. Sky Ferreira, een Amerikaanse muzikante, model en dj, is niet enkel het gezicht of stylingmuze van de nieuwe campagne van Redken, maar ze was ook een bron van inspiratie voor het label van haarverzorgingsproducten. Zo verandert ze vaak van kapsel. Zo gaat ze van platinablond naar donkerbruin in combinatie met blonde wenkbrauwen. Ook van een streepje roze in haar lokken is Sky niet vreemd. "Sky is de perfecte keuze voor Redken," aldus Shane Wolf, General Manager bij Redken. "Ze heeft een ongelofelijke spirit en een heel eigen stijl." Het feit dat ze haar eigen stijl heeft, maar ook dikwijls van stijl verandert, inclusief kapsel, zal Redken zeker ook wel aangesproken hebben. Zo is het label van mening dat je jezelf én je look steeds moet heruitvinden en niet ter plekke moet blijven trappelen. De producten, waarvan Sky het gezicht is, worden in maart 2014 gelanceerd. Bekijk hier ook het bijhorende filmpje van Sky Ferreira voor Redken:(LVR)