De nieuwe reclamefilm voor de lippenstiftenlijn Rouge Allure van Chanel is een eerbetoon aan fotograaf Erwin Blumenfeld.

Het Franse modehuis Chanel heeft een nieuw filmpje opgenomen voor de lippenstiftenlijn van Rouge Allure. De regisseur van de reclamefilm is Sølve Sundsbø. Het eindresultaat is een eerbetoon geworden aan fotograaf Erwin Blumenfeld. Blumenfeld is een Amerikaanse fotograaf, vooral actief in de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw, die zich specialiseerde in (kunstige) modefotografie. Hij fotografeerde voor de covers van Vogue en dat in een tijdperk waar er nog geen sprake was van Photoshop. (LVR)

De nieuwe reclamefilm voor de lippenstiftenlijn Rouge Allure van Chanel is een eerbetoon aan fotograaf Erwin Blumenfeld. Het Franse modehuis Chanel heeft een nieuw filmpje opgenomen voor de lippenstiftenlijn van Rouge Allure. De regisseur van de reclamefilm is Sølve Sundsbø. Het eindresultaat is een eerbetoon geworden aan fotograaf Erwin Blumenfeld. Blumenfeld is een Amerikaanse fotograaf, vooral actief in de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw, die zich specialiseerde in (kunstige) modefotografie. Hij fotografeerde voor de covers van Vogue en dat in een tijdperk waar er nog geen sprake was van Photoshop. (LVR)