Winkelen bij ICI PARIS XL kan vanaf eind november ook online. Tegen dan wil de parfumerieketen zowat zijn volledige assortiment aanbieden in een e-shop.

"Wij geloven steevast in online shoppen. De vraag van onze klanten werd zo groot dat we nu als eerste de stap zetten in België. Met de ICI PARIS XL e-shop bieden we een extra service aan, bovenop onze klassieke winkels", aldus Leo van Welij, algemeen directeur van ICI PARIS XL Benelux, donderdag tijdens een persconferentie.

Klanten zullen hun bestelling online kunnen plaatsen en krijgen ze dan thuis geleverd of kunnen ze in een ICI PARIS XL-winkel ophalen.

De keten telt 109 winkels in België. De komende maanden zijn nog een drietal winkelopeningen gepland.

Belga/AH.

Winkelen bij ICI PARIS XL kan vanaf eind november ook online. Tegen dan wil de parfumerieketen zowat zijn volledige assortiment aanbieden in een e-shop. "Wij geloven steevast in online shoppen. De vraag van onze klanten werd zo groot dat we nu als eerste de stap zetten in België. Met de ICI PARIS XL e-shop bieden we een extra service aan, bovenop onze klassieke winkels", aldus Leo van Welij, algemeen directeur van ICI PARIS XL Benelux, donderdag tijdens een persconferentie. Klanten zullen hun bestelling online kunnen plaatsen en krijgen ze dan thuis geleverd of kunnen ze in een ICI PARIS XL-winkel ophalen. De keten telt 109 winkels in België. De komende maanden zijn nog een drietal winkelopeningen gepland. Belga/AH.