ICI PARIS XL lanceert nieuwe make-uplijn Be Creative

De nieuwste cosmeticatelg van Ici Paris XL, Be Creative, heeft zijn allereerste lijn uit uitgebracht. Een compleet, professioneel make-upgamma dat hightechformules en een leuk design biedt voor een betaalbare prijs

De nieuwste cosmeticatelg van Ici Paris XL, Be Creative, heeft zijn allereerste lijn uit uitgebracht. Een compleet, professioneel make-upgamma dat hightechformules en een leuk design biedt voor een betaalbare prijs.


Be Creative kiest ervoor om hun eerste collectie te creëren in samenwerking met de beste Europese laboratoria. Het merk streeft naar intense tinten, lange houdbaarheid, een grondige verzorging en betaalbaarheid.


Uitgebreid gamma


Naast een uitgebreid gamma aan make-up producten heeft BE Creative ook nagellakken en make-upborstels ontworpen. Het merk zal zich nog uitbreiden met verschillende looks per seizoen en zal limited edition-collecties uitbrengen op basis van de nieuwste trends op de catwalk.


Je kan de nieuwe collectie bekijken op de website met daarnaast ook nieuws, tips en filmpjes om je te helpen de make-up juist aan te brengen. Het gamma met 27 verschillende producten is exclusief te koop in de parfumerieën van ICI PARIS XL vanaf 1 mei 2013. (JJ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content