Een geurige walm kan je zo terug naar een vakantiebestemming in je herinnering brengen. Ici Paris XL wil met hun lijn 'Evoka' iedereen mee op reis nemen naar een zuiderse of tropische bestemming. Waar wil jij heen?

Met namen als 'Mediterranean Breeze', 'Mayan Spirit' en 'Tropical Paradise' weet je dat je niet veel zult nodig hebben om weg te dromen en zin te hebben om snel je koffers in te pakken. Ici Paris XL verzamelde een legertje parfumeurs rond zich om parfums te creëren die je bij de eerste geur al meenemen naar een bestemming. De collectie omvat niet alleen verzorgingsproducten, maar ook geurkaarsen en -stokjes. Zo hoef je enkel je ogen te sluiten om van je luie zetel naar een ligzetel onder een palmboom te verhuizen.

Hoewel de geuren dus een belangrijke rol spelen bij de 'Evoka'-collectie staat het welzijn van de huid nog altijd op de eerste plaats. Ze werden zo ontwikkeld dat elk huidtype kan genieten van de lekker geurende producten. Bovendien is elk item parabenenvrij en dermatologisch getest. (AB)

Vanaf 1 december te verkrijgen bij Ici Paris XL

Een geurige walm kan je zo terug naar een vakantiebestemming in je herinnering brengen. Ici Paris XL wil met hun lijn 'Evoka' iedereen mee op reis nemen naar een zuiderse of tropische bestemming. Waar wil jij heen?Met namen als 'Mediterranean Breeze', 'Mayan Spirit' en 'Tropical Paradise' weet je dat je niet veel zult nodig hebben om weg te dromen en zin te hebben om snel je koffers in te pakken. Ici Paris XL verzamelde een legertje parfumeurs rond zich om parfums te creëren die je bij de eerste geur al meenemen naar een bestemming. De collectie omvat niet alleen verzorgingsproducten, maar ook geurkaarsen en -stokjes. Zo hoef je enkel je ogen te sluiten om van je luie zetel naar een ligzetel onder een palmboom te verhuizen.Hoewel de geuren dus een belangrijke rol spelen bij de 'Evoka'-collectie staat het welzijn van de huid nog altijd op de eerste plaats. Ze werden zo ontwikkeld dat elk huidtype kan genieten van de lekker geurende producten. Bovendien is elk item parabenenvrij en dermatologisch getest. (AB)Vanaf 1 december te verkrijgen bij Ici Paris XL