Knijp je de halve flacon conditioner leeg in je hand omdat je zeker wil zijn dat je haren niet gaan pluizen? Word je 's ochtends wakker met gezwollen oogleden ondanks je rijkelijke smeerbeurt van de avond ervoor? Wanneer het op verzorging aankomt zijn niet alleen de juiste producten belangrijk, maar is het ook noodzakelijk om te weten hoeveel je van ieder product moet gebruiken. Je huid, haar én portefeuille zullen ons dankbaar zijn.

Onderstaande flowchart, gebaseerd op informatie van Makeup.com, geeft aan hoeveel product je dagelijks uit iedere verpakking mag halen. Bonus: de als maatstaven gebruikte voedingsmiddelen zullen je schoonheid ook zeker ten goede komen.

Knijp je de halve flacon conditioner leeg in je hand omdat je zeker wil zijn dat je haren niet gaan pluizen? Word je 's ochtends wakker met gezwollen oogleden ondanks je rijkelijke smeerbeurt van de avond ervoor? Wanneer het op verzorging aankomt zijn niet alleen de juiste producten belangrijk, maar is het ook noodzakelijk om te weten hoeveel je van ieder product moet gebruiken. Je huid, haar én portefeuille zullen ons dankbaar zijn.Onderstaande flowchart, gebaseerd op informatie van Makeup.com, geeft aan hoeveel product je dagelijks uit iedere verpakking mag halen. Bonus: de als maatstaven gebruikte voedingsmiddelen zullen je schoonheid ook zeker ten goede komen.