LancÃ'me heeft de Amerikaanse ontwerper Chris Benz onder de arm genomen om een nieuwe lippenstift te creÃ"ren voor haar Pout-Ã -Portercollectie. Het Franse cosmeticahuis, dat in het verleden al samenwerkte met Thakoon, Proenza Schouler en Peter Som, koos Benz omdat hij "seizoen na seizoen zijn gevoel voor heldere, gedurfde kleuren bewees".

De lippenstift moet in de parfumerieÃ"n liggen tegen de lente van 2010. Eén probleem: hij is nog naamloos. En daar kan u helpen. Benz geeft iedereen toegang tot zijn facebookpagina en daar mag u dus suggesties posten. De winnaar krijgt een LancÃ'me giftcheque van 500 dollar en uiteraard een aantal exemplaren van de lipstick.

Ann Heylens.

LancÃ'me heeft de Amerikaanse ontwerper Chris Benz onder de arm genomen om een nieuwe lippenstift te creÃ"ren voor haar Pout-à -Portercollectie. Het Franse cosmeticahuis, dat in het verleden al samenwerkte met Thakoon, Proenza Schouler en Peter Som, koos Benz omdat hij "seizoen na seizoen zijn gevoel voor heldere, gedurfde kleuren bewees". De lippenstift moet in de parfumerieÃ"n liggen tegen de lente van 2010. Eén probleem: hij is nog naamloos. En daar kan u helpen. Benz geeft iedereen toegang tot zijn facebookpagina en daar mag u dus suggesties posten. De winnaar krijgt een LancÃ'me giftcheque van 500 dollar en uiteraard een aantal exemplaren van de lipstick. Ann Heylens.