Hoe wenkbrauwen je een stoere look kunnen bezorgen

© Wonderland.

Het zit hem soms in de details, dat heeft ook Taylor Swift begrepen. Ze siert deze maand de cover van Wonderland magazine en haar wenkbrauwen vallen meteen op.

We kennen de Amerikaanse popster van haar doorgaans subtiele wenkbrauwen. Op de cover van Wonderland is ze te zien met geborstelde, dik aangezette wenkbrauwen. Zeg maar wenkbrauwen van het soort waar de Britse Cara Delevingne haar handelsmerk van heeft gemaakt.

De wenkbrauwen van Cara Delevingne zijn haar handelsmerk
De wenkbrauwen van Cara Delevingne zijn haar handelsmerk© Reuters

Maar dit is het perfecte bewijs dat wenkbrauwen een essentiële functie hebben in hoe je eruit ziet. Taylor Swift is doorgaans te spotten met heel fijne, uitgedunde wenkbrauwen. Deze geven haar een lieflijke prinsessenlook. Dat Swift er nu zo stoer uitziet, heeft dus hoofdzakelijk te maken met de borstelige exemplaren waar ze mee poseert.

Geborstelde, aangezette wenkbrauwen geven je een stoer uitzicht, een meer gesofisticeerde look. Fijne exemplaren zorgen er dan op hun beurt voor dat je er ouder uitziet. Swift is niet de eerste bij wie het verschil zo duidelijk is. Kate Middleton, Megan Fox, Kate Moss en Gwen Stefani lieten hun fijne wenkbrauwen ook achterwege. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content