Hoe brengt u zelfbruiner mooi aan?

Zelfbruiner is een alternatief voor de zon. Maar hoe brengt u die mooi aan?

Hoe leuk de zon ook is, voor de huid is ze niet lief. Tachtig procent van de huidveroudering is te wijten aan de UV-stralen van de zon. Zelfbruiner is een interessant alternatief. Maar hoe brengt u die mooi aan?

Voorbereiding
Neem eerst een douche voor u zelfbruiner bovenhaalt. Scrub uzelf van top tot teen en scheer of epileer uw benen. Gebruik voor het gezicht een speciale gezichtsscrub. Droog u goed af.

Bodylotion
Check eerst waar u droge plekken hebt op het lichaam. Vaak is dit op de knieÔn en ellebogen. Smeer wat bodylotion op die droge plekken. Als u er rechtstreeks zelfbruiner op aanbrengt, dan trekt die er te diep in, waardoor u oranje vlekken krijgt.

Zelfbruiner
Begin bij de voeten en werk zo naar boven. Let op voor de plooien in de huid, zoals de knieplooien. Zorg dat daar niet te veel zelfbruiner komt, anders krijgt u vlekken. Let er bij het gezicht op dat u wenkbrauwen en haarlijnen vermijdt. Vergeet de oren niet: een bruin gezicht en witte oren staan een beetje vreemd.

Achteraf
Was uw handen onmiddellijk nadat u de zelfbruiner heb aangebracht, en doe het grondig. Anders riskeert u dat uw handen oranje gaan uitslaan.

Liselotte Ampe.


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content