Om ervoor te zorgen dat je make-up er goed uitziet én tot het einde van de dag mooi blijft zitten, moet je je huid voorbereiden voor je de make-up aanbrengt. Dit tutorialfilmpje van BE Creative Make-up leert ons hoe we dat het beste doen.

Make-up blijft het mooist op een mooi verzorgde huid. Breng dus hydraterende crème aan. Dit zal ervoor zorgen dat je foundation egaal op je huid kan worden aangebracht en niet op bepaalde plaatsen in de huid trekt. Daarna breng je oogcrème aan langs de contouren. Deze crème zal ervoor zorgen dat de make-up langs je ogen niet in de lijntjes errond blijft zitten.

Vervolgens breng je een balsem aan op je lippen. Niet alleen is dit goed om je lippen te hydrateren, maar zo vermijd je ook barstjes. Een garantie voor 'kissable lips'. Tot slot kan je dit nog afwerken met primer, net zoals bij muurverf, die gegarandeerd voor een lange duurte van je make-up zorgt. (AB)

Om ervoor te zorgen dat je make-up er goed uitziet én tot het einde van de dag mooi blijft zitten, moet je je huid voorbereiden voor je de make-up aanbrengt. Dit tutorialfilmpje van BE Creative Make-up leert ons hoe we dat het beste doen.Make-up blijft het mooist op een mooi verzorgde huid. Breng dus hydraterende crème aan. Dit zal ervoor zorgen dat je foundation egaal op je huid kan worden aangebracht en niet op bepaalde plaatsen in de huid trekt. Daarna breng je oogcrème aan langs de contouren. Deze crème zal ervoor zorgen dat de make-up langs je ogen niet in de lijntjes errond blijft zitten.Vervolgens breng je een balsem aan op je lippen. Niet alleen is dit goed om je lippen te hydrateren, maar zo vermijd je ook barstjes. Een garantie voor 'kissable lips'. Tot slot kan je dit nog afwerken met primer, net zoals bij muurverf, die gegarandeerd voor een lange duurte van je make-up zorgt. (AB)