Op een evenement in New York verscheen Kelly Osbourne met een 'oranje gloed' op haar gezicht op de rode loper. Een beetje te enthousiast te werk gegaan met de bronzer?

Misschien was de ster gezegd dat ze zich goed en voldoende moest opmaken om de felle lichten te trotseren op een evenement voor de Amerikaanse showbizz-zender E! in het Manhattan Center in New York. Hoe dan ook, de 28-jarige Kelly had een oranje gloed over haar gezicht en dat contrasteerde fel met haar lichtpaarse haarkleur. Bij een glimlach werd het verschil tussen haar lichte huid en haar fake kleurtje pijnlijk duidelijk.

Of misschien was de pijnlijke vergissing van het oranje kleurtje het gevolg van de hectische voorbije weken voor Kelly Osbourne. Er gaat namelijk het gerucht dat de ouders van Kelly, Ozzy Osbourne en Sharon, op het punt staan om te gaan scheiden. Een roddel die de familie hardnekkig tegenspreekt.

Klassieke look

Voor de avond van E! in New York koos Kelly voor een zachte look, dat in contrast met haar te bruine hoofd en paarse haar. Ze droeg een donkerblauwe jurk met een witte opvallende kraag. Dat schrijft de Daily Mail. Haar haar werd samengetrokken tot een strakke dot boven op haar hoofd. Een erg verzorgde en afgeborstelde look, enkel spijtig van het (oranje) schoonheidsfoutje. (LVR)

Op een evenement in New York verscheen Kelly Osbourne met een 'oranje gloed' op haar gezicht op de rode loper. Een beetje te enthousiast te werk gegaan met de bronzer? Misschien was de ster gezegd dat ze zich goed en voldoende moest opmaken om de felle lichten te trotseren op een evenement voor de Amerikaanse showbizz-zender E! in het Manhattan Center in New York. Hoe dan ook, de 28-jarige Kelly had een oranje gloed over haar gezicht en dat contrasteerde fel met haar lichtpaarse haarkleur. Bij een glimlach werd het verschil tussen haar lichte huid en haar fake kleurtje pijnlijk duidelijk. Of misschien was de pijnlijke vergissing van het oranje kleurtje het gevolg van de hectische voorbije weken voor Kelly Osbourne. Er gaat namelijk het gerucht dat de ouders van Kelly, Ozzy Osbourne en Sharon, op het punt staan om te gaan scheiden. Een roddel die de familie hardnekkig tegenspreekt. Klassieke look Voor de avond van E! in New York koos Kelly voor een zachte look, dat in contrast met haar te bruine hoofd en paarse haar. Ze droeg een donkerblauwe jurk met een witte opvallende kraag. Dat schrijft de Daily Mail. Haar haar werd samengetrokken tot een strakke dot boven op haar hoofd. Een erg verzorgde en afgeborstelde look, enkel spijtig van het (oranje) schoonheidsfoutje. (LVR)