Nog tot en met 23 augustus kan je op de facebookpagina van Hema je nail-art creaties delen. Zo maak je kans op verrassingspakketten of een cadeaukaart van de keten.

Deze wedstrijd kadert in de lancering van het nieuwe nail-art assortiment van Hema. Het aanbod bestaat uit fleurige kleurtjes én allerlei decoratieproducten. Denk maar aan kleine kwastjes, een 'dottingpen' om stipjes op je nagels te zetten en nagelkaviaar en -diamantjes.

Nagellakfans kunnen hun gekste creaties, leukste vondsten of kunstwerkjes delen op de facebookpagina van Hema. De foto met de meeste stemmen wordt iedere week beloond met een verrassingspakket vol nail-art goodies. Op het einde van deze wedstrijdperiode wordt door een jury uit de top tien (meeste stemmen) nog eens de leukste foto gekozen. Die persoon krijgt een cadeaukaart van 50 euro en een kleurig nagellakpakket. Dat de zotste nail-art moge winnen. (AB)

Nog tot en met 23 augustus kan je op de facebookpagina van Hema je nail-art creaties delen. Zo maak je kans op verrassingspakketten of een cadeaukaart van de keten.Deze wedstrijd kadert in de lancering van het nieuwe nail-art assortiment van Hema. Het aanbod bestaat uit fleurige kleurtjes én allerlei decoratieproducten. Denk maar aan kleine kwastjes, een 'dottingpen' om stipjes op je nagels te zetten en nagelkaviaar en -diamantjes.Nagellakfans kunnen hun gekste creaties, leukste vondsten of kunstwerkjes delen op de facebookpagina van Hema. De foto met de meeste stemmen wordt iedere week beloond met een verrassingspakket vol nail-art goodies. Op het einde van deze wedstrijdperiode wordt door een jury uit de top tien (meeste stemmen) nog eens de leukste foto gekozen. Die persoon krijgt een cadeaukaart van 50 euro en een kleurig nagellakpakket. Dat de zotste nail-art moge winnen. (AB)