Halle Berry creëert eerste parfum

Halle by Halle Berry is het parfumdebuut van actrice Halle Berry.

“Met Halle by Halle Berry breng ik een stukje van mezelf op de markt”. Dat zegt de Amerikaanse actrice over de creatie van haar eerste parfum. “Het is de echte, waarachtige uitdrukking van wie ik ben. Ik was betrokken bij elke fase in het ontwikkelingsproces”, aldus Berry aan modesite Women’s Wear Daily, voor de gelegenheid gekleed in een bruine Hervé Leroux-jurk, Gucci-stiletto’s en juwelen van Stephen Dweck. “We hebben onzettend veel geurtesten uitgevoerd en alle mogelijke ontwerpen voor flacons bekeken. Ik wou een actieve inbreng en niet enkel mijn gezicht lenen”.

Het werd uiteindelijk een houtachtige, oosterse geur. Haar twee favoriete noten -vijgenbladeren en mimosa- zijn erin verwerkt. “Het resultaat is erg sensueel, natuurlijk en doet denken aan het buitenleven”, zegt de trotse Berry, die hoopt dat dit nog maar een begin is. Het flesje werd rechthoekig met een golvende textuur achteraan, wat de gedachte aan zon en zee moet oproepen. Voor de reclamecampagne poseerde de exotisch ogende actrice op het strand van Oahu in Hawai.

Het is al een druk jaar geweest voor Berry, die in maart beviel van haar dochter Nahla Ariela en op dit ogenblik meewerkt aan drie nieuwe films.

Halle by Halle Berry ligt in maart in de winkels, onder andere in de VS, Candada, Duitsland, AustraliÔen Frankrijk. Het parfum is verkrijgbaar in drie maten, vanaf 12 euro.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content