Hormonen en stress worden vaak als grote boosdoeners afgeschilderd wanneer het over acné gaat. Maar wist u dat ook haarproducten niet helemaal onschuldig zijn? Shampoos en stylingmiddelen bevatten vaak ingrediÃ"nten die de poriÃ"n verstoppen, zoals siliconenderivaten, petrolatum of natuurlijke oliÃ"n.

Het Amerikaanse Kairos denkt de oplossing te hebben: haarverzorging zonder die comedogene ingrediÃ"nten die bovendien de ophoping van oliÃ"n vermindert. De lijn bevat een zuiverende shampoo, conditioner, verzorging en vier aangepaste stylingproducten.

Meer info vindt u op kairosclear.com

JoÃ"lle Verstraeten

Hormonen en stress worden vaak als grote boosdoeners afgeschilderd wanneer het over acné gaat. Maar wist u dat ook haarproducten niet helemaal onschuldig zijn? Shampoos en stylingmiddelen bevatten vaak ingrediÃ"nten die de poriÃ"n verstoppen, zoals siliconenderivaten, petrolatum of natuurlijke oliÃ"n. Het Amerikaanse Kairos denkt de oplossing te hebben: haarverzorging zonder die comedogene ingrediÃ"nten die bovendien de ophoping van oliÃ"n vermindert. De lijn bevat een zuiverende shampoo, conditioner, verzorging en vier aangepaste stylingproducten. Meer info vindt u op kairosclear.com JoÃ"lle Verstraeten