Hou je kam en gel in de aanslag want de haartrend voor deze zomer is de wet look. Perfect glad, warrig vet of vastgebonden in een hoge staart? Eén ding hebben ze allemaal gemeen: het gebruik van olie, zoutspray en gel in overvloed zijn bij deze look onontbeerlijk. De wet hair look behoort naast de volle pony tot de haartrends voor de aankomende zomer.

Volgend seizoen is er geen sprake meer van haardrogers en krultangen die ons haar flink wat schade toebrengen. In de plaats krijg je een simpele look waarbij het lijkt of je net uit de douche komt. Je hebt ongetwijfeld je oog laten vallen op de stoere wet look die we eerder al zagen op de catwalk bij verschillende merken zoals Alberta Ferretti, Christopher Raeburn en Haider Ackermann.

Populair

Deze haartrend wint meer en meer aan populariteit, daarom geven wij je een stappenplan mee om deze look in minder dan tien minuten uit te werken. Je kan de wet hair look naar je hand zetten door voor een vintage of een extra modern kapsel te kiezen. Het is een stijl die je snel creëert, niet veel geld kost en je toch een zeer unieke look geeft.

Een echt modekapsel in slechts 6 stappen:

1. Was je haar en breng een voedende conditioner aan.

2. Maak vervolgens je haar handdoek droog zodat het nog steeds een beetje vochtig is.

3. Crepeer de onderste haren lichtjes zodat je toch wat volume in het haar krijgt.

4. Neem nu een fijne kam en strijk van voor naar achter met een vloeiende beweging dicht tegen de hoofdhuid.

5. Breng een haargel aan waardoor je het wet look effect zal bekomen. Doe dit alleen op de kruin en aan de zijkanten van je hoofd zodat de lengtes mooi naar achter vallen.

6. Nu herhaal je stap 4 nog een keer om alles goed vast te houden. Als je deze look een lange tijd wilt behouden is haarlak jouw redder in nood.

Bekijk de foto's voor meer inspiratie. (JJ)

Hou je kam en gel in de aanslag want de haartrend voor deze zomer is de wet look. Perfect glad, warrig vet of vastgebonden in een hoge staart? Eén ding hebben ze allemaal gemeen: het gebruik van olie, zoutspray en gel in overvloed zijn bij deze look onontbeerlijk. De wet hair look behoort naast de volle pony tot de haartrends voor de aankomende zomer. Volgend seizoen is er geen sprake meer van haardrogers en krultangen die ons haar flink wat schade toebrengen. In de plaats krijg je een simpele look waarbij het lijkt of je net uit de douche komt. Je hebt ongetwijfeld je oog laten vallen op de stoere wet look die we eerder al zagen op de catwalk bij verschillende merken zoals Alberta Ferretti, Christopher Raeburn en Haider Ackermann. Populair Deze haartrend wint meer en meer aan populariteit, daarom geven wij je een stappenplan mee om deze look in minder dan tien minuten uit te werken. Je kan de wet hair look naar je hand zetten door voor een vintage of een extra modern kapsel te kiezen. Het is een stijl die je snel creëert, niet veel geld kost en je toch een zeer unieke look geeft. Een echt modekapsel in slechts 6 stappen: 1. Was je haar en breng een voedende conditioner aan. 2. Maak vervolgens je haar handdoek droog zodat het nog steeds een beetje vochtig is. 3. Crepeer de onderste haren lichtjes zodat je toch wat volume in het haar krijgt. 4. Neem nu een fijne kam en strijk van voor naar achter met een vloeiende beweging dicht tegen de hoofdhuid. 5. Breng een haargel aan waardoor je het wet look effect zal bekomen. Doe dit alleen op de kruin en aan de zijkanten van je hoofd zodat de lengtes mooi naar achter vallen. 6. Nu herhaal je stap 4 nog een keer om alles goed vast te houden. Als je deze look een lange tijd wilt behouden is haarlak jouw redder in nood. Bekijk de foto's voor meer inspiratie. (JJ)