Haar- en beautytrends voor deze zomer

Enkele tips voor een elegante en natuurlijke zomerlook.

Ieder seizoen veranderen de looks. Hieronder vindt u enkele tips om helemaal mee te zijn met de beautytrends, die deze zomer natuurlijk en elegant ogen.

Basis

Een goede basis is een must. Breng voor iedere gelegenheid een matte getinte moisturizer aan, wat uw gezicht een mooie egale look geeft. Voor een warme gloed op uw jukbeenderen kiest u best voor een zonnepoeder. Hebt u liever een rodere blush, leef u dan gerust uit deze zomer, want rode kaakjes zijn in de mode.

Oogschaduw

Met oogschaduw moet u deze zomer oppassen. De trends gaan verschillende richtingen uit: sexy smokey eyes voor ’s avonds, maar overdag vooral pastel en aardetinten. Voor gelegenheden kunt u felle kleuren aanbrengen, maar wel opletten dat ofwel uw lippen ofwel uw ogen in de belangstelling staan. De combinatie van felle lippen en ogen kan zorgen voor een overdadig effect.

Lippen

Voor de lippen zijn matte nude en zachtroze tinten vaak gezien op de catwalks. Maar sexy rood en wat gloss kan ook.

Kapsels

Zoals vorige zomer zijn ook dit jaar losse, nonchalante kapsels in de mode. Beach hair zorgt voor een zorgeloze en ‘zoutige’ look. Opletten: het mag slordig lijken, maar niet echt slordig zijn. Verzorg uw haar goed tijdens de warme zomer. Zeewater, zon en zand drogen het haar helemaal uit. U maakt best gebruik van producten met een UV-filter die de kleur beschermt en hydraterende shampoos en conditioners.

Kies bij een feestje voor een steile en nette paardenstaart en ga voor veel glans. Net zoals we bij de kledingtrends al konden zien, komen de sixties en seventies terug tot leven.

Lieselot Moerkerke

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content