Actrice Gwyneth Paltrow gaat opnieuw in zee met het label Hugo Boss. Ze zal een nieuw geurtje aanprijzen. Zo wordt ze het gezicht van het nieuwe aanvullende parfum van 'Boss Nuit Pour Femme'. Dat schrijft WWD.

Het nieuwe geurtje is een aanvulling op 'Boss Nuit Pour Femme' en krijgt de naam 'Boss Jour Pour Femme'. Voor de creatie van dit nieuwe parfum liet het label zich inspireren door drie vrouwelijke facetten: elegantie, inspiratie en zachtaardigheid. De geur is zacht en fruitig met limoen, witte bloemen, lily's en amber.

Voor dit 'vervolgparfum' werd Gwyneth Paltrow opnieuw gevraagd als gezicht. De little black dress uit de vorige campagne werd voor de nieuwe shoot ingeruild voor een frisse witte jurk. Voor de campagne van 'Boss Jour Pour Femme' werd Guy Aroch gevraagd als fotograaf en regisseur Jordan Scott zorgde voor de campagnevideo.

Vanaf midden juli wordt het nieuwe parfum en de bijhorende beautyproducten in de cosmeticawinkels verwacht. (LVR)

Actrice Gwyneth Paltrow gaat opnieuw in zee met het label Hugo Boss. Ze zal een nieuw geurtje aanprijzen. Zo wordt ze het gezicht van het nieuwe aanvullende parfum van 'Boss Nuit Pour Femme'. Dat schrijft WWD. Het nieuwe geurtje is een aanvulling op 'Boss Nuit Pour Femme' en krijgt de naam 'Boss Jour Pour Femme'. Voor de creatie van dit nieuwe parfum liet het label zich inspireren door drie vrouwelijke facetten: elegantie, inspiratie en zachtaardigheid. De geur is zacht en fruitig met limoen, witte bloemen, lily's en amber. Voor dit 'vervolgparfum' werd Gwyneth Paltrow opnieuw gevraagd als gezicht. De little black dress uit de vorige campagne werd voor de nieuwe shoot ingeruild voor een frisse witte jurk. Voor de campagne van 'Boss Jour Pour Femme' werd Guy Aroch gevraagd als fotograaf en regisseur Jordan Scott zorgde voor de campagnevideo. Vanaf midden juli wordt het nieuwe parfum en de bijhorende beautyproducten in de cosmeticawinkels verwacht. (LVR)