De Amerikaanse zangeres/modeontwerpster heeft zich voor een dag uitgeleefd op het gezicht van haar nichtje. Dat schrijft de Daily Mail.

Gwen Stefani (44), de frontvrouw van 'No Doubt', organiseerde een fotoshoot bij haar thuis voor een deel van de nieuwe collectie van haar modelabel. Het model van de dag was haar eigen nichtje Madeline. Zij is de dochter van de jongste zus van Gwen. Een professionele make-upartiest hadden de dames niet uitgenodigd, dat deed Gwen Stefani allemaal zelf. Met lippenstift en borsteltjes in de hand maakte ze van haar nichtje, die erg veel lijkt op Stefani, een echt model.

Voor de make-up van Madeline mocht uiteraard de nagellak van OPI niet ontbreken. Zo heeft Gwen Stefani enkele fonkelnieuwe kleurtjes bedacht voor dit cosmeticalabel. De nagellakjes werden alvast tuchtig getest tijdens de shoot.

De zangeres transformeerde haar eigen badkamer in een heuse make-upstudio voor de fotoshoot. In totaal werden er tijdens de fotoshoot drie nieuwe T-shirts van het label voorgesteld en vastgelegd op foto. (LVR)

De Amerikaanse zangeres/modeontwerpster heeft zich voor een dag uitgeleefd op het gezicht van haar nichtje. Dat schrijft de Daily Mail. Gwen Stefani (44), de frontvrouw van 'No Doubt', organiseerde een fotoshoot bij haar thuis voor een deel van de nieuwe collectie van haar modelabel. Het model van de dag was haar eigen nichtje Madeline. Zij is de dochter van de jongste zus van Gwen. Een professionele make-upartiest hadden de dames niet uitgenodigd, dat deed Gwen Stefani allemaal zelf. Met lippenstift en borsteltjes in de hand maakte ze van haar nichtje, die erg veel lijkt op Stefani, een echt model. Voor de make-up van Madeline mocht uiteraard de nagellak van OPI niet ontbreken. Zo heeft Gwen Stefani enkele fonkelnieuwe kleurtjes bedacht voor dit cosmeticalabel. De nagellakjes werden alvast tuchtig getest tijdens de shoot. De zangeres transformeerde haar eigen badkamer in een heuse make-upstudio voor de fotoshoot. In totaal werden er tijdens de fotoshoot drie nieuwe T-shirts van het label voorgesteld en vastgelegd op foto. (LVR)