Gwen Stefani lanceert nagellakcollectie voor OPI

De samenwerkingen tussen sterren en beautymerken lijken zich in een recordtempo aan te dienen. De nieuwste samenwerking in het lijstje is die tussen zangeres Gwen Stefani en nagellakmerk OPI.

De samenwerkingen tussen sterren en beautymerken lijken zich in een recordtempo aan te dienen. De nieuwste samenwerking in het lijstje is die tussen zangeres Gwen Stefani en OPI.

Stefani liet zich inspireren door ‘de rol van muziek als invloed op de mode’ en verwijst naar het thema van het 2013 Met Gala: ‘Punk: Chaos to Couture’.

Gwen mocht ook namen verzinnen voor haar zelf ontworpen kleuren. Zo noemde de zangeres haar felrode kleur ‘Over & Over A-Gwen’ en de base coat werd ‘Lay Down That Base’ gedoopt. De overige namen kregen de veelbelovende namen ‘Love.Angel.Music.Baby’, ‘4 in the Morning’ en ‘Push and Shove’. Alleen al voor deze klinkende namen kijken we vol ongeduld uit naar de collectie van Gwen Stefani voor OPI. Aan de nagellaklijn zal een nagelkit met Swarovskikristallen en studs worden toegevoegd. No Doubt dat dit een geslaagde samenwerking wordt! (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content