‘Groene’ make-up van NVEY ECO nu ook in België

De ‘groene’ make-up van het Australische luxemerk NVEY ECO is nu ook in België te verkrijgen.

Alweer een nieuw biologisch cosmeticamerk op de Belgische markt. Het Australische NVEY ECO is nu ook bij ons verkrijgbaar. NVEY ECO is niet alleen ecologisch verantwoord, maar ook modieus, kleurrijk en tijdloos. Het biedt een brede waaier aan modieuze en tijdloze lippenstiften, foundations, eyeliners en andere cosmeticaproducten die zowel uzelf als de planeet ten goede komen. Sterren als Hilary Duff, Oprah en Julia Roberts zouden erbij zweren.

Zoektocht naar kwaliteit
De luxueuze make-uplijn kwam volgens het merk tot stand na een vijftienjarige zoektocht naar “kwaliteit, schoonheid en luxe”. Het resultaat mag er zijn: biologisch gecertificeerde make-up die mode en natuur combineert, zowel in kleur als in gebruik.

Kleur bekennen met natuurlijke pigmenten
Producten van NVEY ECO worden gemaakt met natuurlijke pigmenten en zijn heel rijk van kleur, zonder te vervagen. Ze bevatten enkel natuurlijke ingrediënten en biologische grondstoffen, waarvan 90 procent afkomstig is uit de biologische landbouw, zoals bijenwas, amandelolie of safloer-olie. Bij de bereiding van de cosmetica worden er geen parabenen, petrochemische stoffen of synthetische geuren gebruikt. Vanzelfsprekend test het groene merk zijn producten niet uit op dieren. Ook het gebruik van genetisch gemodificeerde ingrediënten is taboe.

Aïsa Knockaert

Verkooppunten kunt u vinden op de website van NVEY ECO.
NVEY ECO neemt deel aan de beurs Life2 in Brussels Expo op 26-27-28 maart.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content