Bent u nog op zoek naar een nieuw eindejaarskapsel dat inslaat als een bom? Verf uw haar dan grijs. Nadat de trend op de catwalks werd gespot, sijpelt hij nu stilaan, maar zeker, door naar de kapsels van de 'gewone' man en vrouw op straat.
Givenchy was bij de lente / zomercollectie van 2008 de eerste om zijn modellen grijs haar te geven. Onder andere Rodarte pikte de trend op en zo liepen ook hun modellen er even later grijs gelokt bij. De trend bereikt nu stilaan 'de straat'.

Londense 'it-girl' Pixie Geldof is de grijze koploper in het rijtje. Ze had niet de intentie om haar haar grijs te verven, maar het sloeg zo uit en ze vond het te gek, zo zegt ze in een interview met Times Online.

Ook de Britse celebritykapper Alex Brownsell zegt helemaal tuk op de nieuwe look te zijn. Volgens haar waait de blonde mania over en zullen steeds meer vrouwen voor de grijze look kiezen.

Hanne Vandevoorde

Bent u nog op zoek naar een nieuw eindejaarskapsel dat inslaat als een bom? Verf uw haar dan grijs. Nadat de trend op de catwalks werd gespot, sijpelt hij nu stilaan, maar zeker, door naar de kapsels van de 'gewone' man en vrouw op straat. Givenchy was bij de lente / zomercollectie van 2008 de eerste om zijn modellen grijs haar te geven. Onder andere Rodarte pikte de trend op en zo liepen ook hun modellen er even later grijs gelokt bij. De trend bereikt nu stilaan 'de straat'. Londense 'it-girl' Pixie Geldof is de grijze koploper in het rijtje. Ze had niet de intentie om haar haar grijs te verven, maar het sloeg zo uit en ze vond het te gek, zo zegt ze in een interview met Times Online. Ook de Britse celebritykapper Alex Brownsell zegt helemaal tuk op de nieuwe look te zijn. Volgens haar waait de blonde mania over en zullen steeds meer vrouwen voor de grijze look kiezen. Hanne Vandevoorde