Op 20 oktober gooien een hele resem sauna's de deuren van hun dampende walhalla's open naar aanleiding van de derde Nationale Saunadag.

De Saunavereniging van België (SVB) wil met dit initiatief saunatwijfelaars letterlijk warm maken voor het idee en hen overtuigen dat een heet stoombad en ontspannende geuren de vaak aanwezige stress snel doen vergeten. Uiteraard zijn ook de habitués welkom, al is het maar om eens een nieuwe sauna te kunnen uittesten.

Zowel openbare sauna's als privé sauna's doen mee aan de actie. Voor de privé sauna's krijg je één uur extra relaxtijd bij een boeking van twee uur. De openbare wellnesscentra zijn volledig gratis.

Welke sauna's doen mee en hoe reserveren? Ontdek het op www.nationalesaunadag.be (VF)

Op 20 oktober gooien een hele resem sauna's de deuren van hun dampende walhalla's open naar aanleiding van de derde Nationale Saunadag. De Saunavereniging van België (SVB) wil met dit initiatief saunatwijfelaars letterlijk warm maken voor het idee en hen overtuigen dat een heet stoombad en ontspannende geuren de vaak aanwezige stress snel doen vergeten. Uiteraard zijn ook de habitués welkom, al is het maar om eens een nieuwe sauna te kunnen uittesten. Zowel openbare sauna's als privé sauna's doen mee aan de actie. Voor de privé sauna's krijg je één uur extra relaxtijd bij een boeking van twee uur. De openbare wellnesscentra zijn volledig gratis. Welke sauna's doen mee en hoe reserveren? Ontdek het op www.nationalesaunadag.be (VF)