De Amerikaanse actrice Liv Tyler is al 9 jaar het uithangbord van Givenchy's Very Irresistible-parfums. Zo ook de jongste, Electric Rose (50 ml: 61 euro), die net als Liv meer de rock-toer opgaat. Niet zozeer qua geur -citrusfrisheid met rozen-, dan wel qua looks. Leuk detail: In de verpakking van elke flacon zit een code waarmee je Liv's cover van INXS' 'Need you tonight' kan downloaden.

Rockfenomeen Iggy Pop is niet meteen de meest voor de hand liggende ambassadeur voor een parfum, maar de nodige rock'n roll voegt hij gegarandeerd toe aan Paco Rabanne's nieuwste duo Black XS L'Excès (EDT 50 ml for him: 61,60 euro, for her: 71,50 euro). Mannen krijgen een nerveuze frisheid van limoenen geserveerd, met kruidige weerhaakjes die zich vasthaken in een zoete houtbasis. Vrouwen ruiken naar een energieke mix van oranjebloesem, zoete roos en jasmijn.

Sofie Albrecht

De Amerikaanse actrice Liv Tyler is al 9 jaar het uithangbord van Givenchy's Very Irresistible-parfums. Zo ook de jongste, Electric Rose (50 ml: 61 euro), die net als Liv meer de rock-toer opgaat. Niet zozeer qua geur -citrusfrisheid met rozen-, dan wel qua looks. Leuk detail: In de verpakking van elke flacon zit een code waarmee je Liv's cover van INXS' 'Need you tonight' kan downloaden. Rockfenomeen Iggy Pop is niet meteen de meest voor de hand liggende ambassadeur voor een parfum, maar de nodige rock'n roll voegt hij gegarandeerd toe aan Paco Rabanne's nieuwste duo Black XS L'Excès (EDT 50 ml for him: 61,60 euro, for her: 71,50 euro). Mannen krijgen een nerveuze frisheid van limoenen geserveerd, met kruidige weerhaakjes die zich vasthaken in een zoete houtbasis. Vrouwen ruiken naar een energieke mix van oranjebloesem, zoete roos en jasmijn. Sofie Albrecht