Getest: Lierac Body-lift expert

© Lierac

De Lierac Body-lift expert spitst zich toe op de oudere huid, maar aangezien mijn achterwerk bij wijlen in die categorie thuis hoort, besloot ik het ook een kans te geven.

De Knack Weekend webredactrices testten enkele nieuwe anti-cellulitisproducten. Lees hier welke crèmes ze nog onder de loep namen.

De belofte

De Lierac Body-lift expert belooft de welvingen van het lichaam te modelleren, de huid strak en stevig te maken en huidproblemen te verzachten.

De formule

Danzij een hoge concentratie aan ontspannend anti-aging complex (vervaardigd uit kostbaar hout van Pao Rosa, silicium en hyaluronzuur) kan de crème het diepe weefselnetwerk verstevigen. Zo zou de huid strakker en beter gestructureerd moeten worden.

Cellulite en andere oneffenheden worden dan weer aangepakt door de hibiscus en verhelderend micropoeder. Verder bestaat 10 % van de crème uit hydraterende en voedende plantaardige extracten boordevol essentiële vetzuren.

Het gebruik

De Lierac Body-lift expert bestrijdt verslapte huid in het algemeen en is dus niet echt gespecialiseerd in cellulite. Daarom kan ze over het hele lichaam gebruikt worden. Toch claimt ze de huid te verstevigen en dus ook sinaasappelhuid aan te pakken, waardoor ze geschikt is voor onze anti-cellulitetest.

Het eerste dat opvalt, is de intens zoete geur. Het lijkt wel of je vloeibare snoepjes op je achterwerk smeert. Ik houd meer van neutrale geuren, maar dat is uiteindelijk maar een kwestie van smaak.

Waar iedereen het wél over eens zal zijn, is de hydraterende kracht van de Lierac Body-lift expert! Mijn billen voelen babyzacht aan na een smeerbeurt en dat blijft zo voor de rest van de dag.

De prijs

Een pot van 200 ml kost 45 euro.

Het resultaat

Mijn bommapoep ziet er na 10 dagen smeren nog even bulterig uit als voorheen. Is mijn huid strakker? Niet dat ik kan zien, maar Jezus-Maria-Jozef: wat voelt ze lekker zacht aan.

(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content