Na het succes van de BB Creams breidt het beautymerk L'Oréal Paris haar gamma uit met twee gloednieuwe CC Creams; twee producten voor totaal verschillende doeleinden. Een groene crème voor roodheid en een perzikkleurige fluide voor de vermoeide huid. L'Oréal Paris is het eerste merk dat deze Nude Magique colour corrections uitbrengt en dat wekt voldoende nieuwsgierigheid op om ze uit te testen. Ik begin alvast met de CC crème voor een vermoeide huid.


Met deze corrector wordt je huid zogezegd voldoende gevoed zodat een dagcrème overbodig zou zijn maar het gevoel van een optimaal gehydrateerde huid kan ik niet waarnemen. Egaliseren en matteren doet de Nude Magique CC crème voor de vermoeide huid wél. Hij geeft meer dekking dan een getinte dagcrème, maar iets minder dan een foundation en dus is de CC Crème zeker niet opgewassen tegen een forse break-out. En je vermoeide look na een geweldig nachtje dansen verdwijnt ook niet meteen als sneeuw voor de zon. De compacte tube ziet er goed uit maar hij is niet erg bijzonder en ook de geur is dat niet. De crème ruikt ietwat chemisch en de textuur is wat te licht. Een pluspunt vind ik zeker de SPF 12 voor de dagelijkse bescherming van de huid.


Zelfbruiner-bruin


Volgens L'Oréal zou deze crème zich moeten aanpassen aan je eigen huidskleur maar dit zie ik niet meteen gebeuren bij een lichtere huid. Wanneer ik de crème met lichte zandstructuur in de huid masseer, breken de ingekapselde pigmenten en volgt er een oranje kleur. Ligt het aan de winter of staat abrikoos me gewoon niet? Ik gok op het derde: de mosterdgele foundationkleur plaatst mij meteen op de boulevard in New Jersey. Een volledige dag loop ik rond als een Guidette met een 50-jarig zonnebankabonnement. De lancering van dit product is misschien niet bepaald goed getimed want in deze barre wintermaanden is niemand voorbereid op een donkere teint.


Ik ben gek op L'Oréal maar om de één of andere reden werkt deze crème niet op mijn nochtans niet zo'n moeilijke huid. (JJ)

Na het succes van de BB Creams breidt het beautymerk L'Oréal Paris haar gamma uit met twee gloednieuwe CC Creams; twee producten voor totaal verschillende doeleinden. Een groene crème voor roodheid en een perzikkleurige fluide voor de vermoeide huid. L'Oréal Paris is het eerste merk dat deze Nude Magique colour corrections uitbrengt en dat wekt voldoende nieuwsgierigheid op om ze uit te testen. Ik begin alvast met de CC crème voor een vermoeide huid. Met deze corrector wordt je huid zogezegd voldoende gevoed zodat een dagcrème overbodig zou zijn maar het gevoel van een optimaal gehydrateerde huid kan ik niet waarnemen. Egaliseren en matteren doet de Nude Magique CC crème voor de vermoeide huid wél. Hij geeft meer dekking dan een getinte dagcrème, maar iets minder dan een foundation en dus is de CC Crème zeker niet opgewassen tegen een forse break-out. En je vermoeide look na een geweldig nachtje dansen verdwijnt ook niet meteen als sneeuw voor de zon. De compacte tube ziet er goed uit maar hij is niet erg bijzonder en ook de geur is dat niet. De crème ruikt ietwat chemisch en de textuur is wat te licht. Een pluspunt vind ik zeker de SPF 12 voor de dagelijkse bescherming van de huid. Zelfbruiner-bruin Volgens L'Oréal zou deze crème zich moeten aanpassen aan je eigen huidskleur maar dit zie ik niet meteen gebeuren bij een lichtere huid. Wanneer ik de crème met lichte zandstructuur in de huid masseer, breken de ingekapselde pigmenten en volgt er een oranje kleur. Ligt het aan de winter of staat abrikoos me gewoon niet? Ik gok op het derde: de mosterdgele foundationkleur plaatst mij meteen op de boulevard in New Jersey. Een volledige dag loop ik rond als een Guidette met een 50-jarig zonnebankabonnement. De lancering van dit product is misschien niet bepaald goed getimed want in deze barre wintermaanden is niemand voorbereid op een donkere teint. Ik ben gek op L'Oréal maar om de één of andere reden werkt deze crème niet op mijn nochtans niet zo'n moeilijke huid. (JJ)