Getest: de Wella Ocean Spritz

Wij testten deze nieuwe spray van Wella Professionals, die ons een warrig strandkapsel beloofde.

Hoewel we kunnen foeteren op het zand en de muffe zeegeur die tijdens strandvakanties onze lokken teisteren, verlangt iedereen het hele jaar door naar die zorgeloze, volumineuze beach-coupe. Een oude verstuiver met zeewater vullen was voorlopig de tussenoplossing tot de haarspecialisten van Wella onze noodkreet aanhoorden en de Ocean Spritz ontwikkelden.

Wat wordt er beloofd? De Ocean Spritz van Wella Professionals ondersteunt de natuurlijke beweging van het haar en geeft uw lokken een matte, wat warrige en zorgeloze vakantielook. Deze spray op basis van zout water geeft het haar die unieke beach-textuur waar we een hele winter heimwee naar hebben.

Hoe gebruiken? Spray de spritz op droog haar. Kneed en modelleer tot het gewenste effect bereikt is. Voor een extra warrig effect raadt Wella’s creatief directeur Eugene Souleiman aan om nog even met de haardroger af te werken.

Onze ervaring? Aangezien ik ’s ochtends geen fan ben van het werken met haardroger -snoozen jongens!- paste ik rechtstreeks de kneden-modelleren techniek toe. Het eerste wat opviel was de aangename fruitige geur van de Ocean Spritz, perfect voor tijdens de zomer maar misschien iets te weldadig voor de wintermaanden. Mijn coupe kreeg onmiddellijk meer structuur en volume, zonder dat m’n lokken veranderden in een stugge, kleverige massa. Aangezien ik van nature ben voorzien van zachtjes golvend haar was dit middel de perfecte boost voor wat extra beweging in mijn kapsel. Vrouwen met (lang) steil haar zullen minder drastische effecten ondervinden van deze spray, maar enkel al voor de extra textuur is deze Ocean Spritz een plaatsje in uw toiletzak voor de zomervakantie waard.

(KS)

De Ocean Spritz is verkrijgbaar bij de Wella Professionals kapper in uw buurt aan €14,70.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content