Getest: c/o Gerd birch scrub en Odylique Toning Fruit Butter

© -

Onze redacteurs testten producten die een slanker silhouet en een meer effen huidoppervlak beloven.

Belofte:

c/o Gerd birch scrub

Sauna Birch Scrub verwijdert dode huidcellen tijdens de sauna. Het Epsom zout reinigt de huid op een zachte manier, verzacht stijve, pijnlijke gewrichten en spieren en geeft een heerlijk comfortabel gevoel. De berkenbladeren die rijk zijn aan saponinen maken de huid schoon en zacht. De essentiële oliën van jeneverbes geven energie en hebben een reinigende werking. Menthol zorgt voor een heerlijk frisse geur in de sauna. Sauna Birch Scrub is ook geschikt voor een voetenbad. Kan bij verkoudheid ook gebruikt worden in een schaal heet water om hiermee te dampen.

in combinatie met

Odylique Toning Fruit Butter

Deze ‘Body butter’ met een subtiel opwekkend aroma, wordt snel geabsorbeerd, zorgt voor een intense hydratering en een zachte soepele huid. Gaat de strijd aan tegen striemen en de door zon berokkende schade. Breng aan na douche/bad of na het zonnen en geniet van deze weldaad.

Samenstelling:

(body butter) Duindoorn (rijk aan omega 7): tegen schade berokkend door UV en striemen. Verfrissende essentiële oliën van ylang ylang, bergamot en lemon. Hydraterende rauwe karitéboter, kokosolie en extra vierge olijfolie.

Verdict:

De Birch Scrub is een leuke ontdekking. We testen het product niet in een sauna – en dus niet in ideale omstandigheden – , maar als extraatje tijdens het doucheritueel. De zoutscrub heeft een aangename verkwikkende muntgeur die je sowieso dat tikkeltje extra energie bezorgt. Na een scrubbeurt voelt je huid zachter aan.

De Toning Fruit Butter heeft een dikke textuur en werd naar onze mening niet erg snel opgenomen door de huid. De butter heeft wel een erg voedende werking, ideaal dus na een scrubbeurt. Alleen trek je beter niet meteen een pyjama aan na het aanbrengen.

Het globale verdict is positief, maar dan vooral op wellnessvlak. Het waren aangename producten om te gebruiken, maar ze hadden eerder een instant effect in plaats van een echte oplossing tegen cellulitis.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content